Клієнти ПриватБанку ризикують залишитись у вересні без пенсій і зарплат

Чимало клієнтів ПриватБанку можуть вже у вересні залишитися без пенсій і зарплат. Річ у тім, що ПриватБанк із вересня припиняє обслуговувати прострочені картки. Отже клієнти, які не обміняють свою картку на нову, можуть залишитися без виплат. Через це у ПриватБанку закликали клієнтів обміняти свої старі картки на нові. Про це повідомила пресслужба банку.

Як відомо, на початку повномасштабного військового вторгнення ПриватБанк пішов назустріч своїм клієнтам і продовжив їм термін дії пристрочених карток на 30 місяців. Однак цей строк, що здавався таким довгим, вже скінчився цьогорічного вересня. Подовжувати його банк не став. А отже клієнтам доведеться-таки нарешті обзавестися новими картками.

У ПриватБанку нагадали, що це може бути як звичайна пластикова картка, так і віртуальна Digital-карта. Причому і ту, і іншу можна замовити, не виходячи з дому.
Якщо ж ви обрали пластикову карту, то можете її отримати, або відвідавши банківське відділення, або замовивши доставку картки додому. Причому доставку навіть можуть замовити ті клієнти, які зараз перебувають за кордоном.

+ 0 -
  • 0
  • 82

Добавить комментарий