У бомбосховищах Державного університету інтелектуальних технологій і зв'язку монтують обладнання для безперервного освітнього процесу

Від початку навчального року студенти Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку навчаються в аудиторіях вишу.
Так, наприклад, з перших днів війни в головному корпусі ДУІТЗ відкрито бомбосховище. Воно розташоване за адресою: вулиця Кузнечна, 1, (вхід зсередини, треба пройти через головні двері). Під час повітряної тривоги до укриття спускаються студенти, викладачі та співробітники університету, мешканці прилеглих будинків і закладів.

 
Бомбосховища ДУІТЗ забезпечені всіма необхідними й комфортними умовами для перебування та проведення навчання.
Основною перевагою наших укриттів є сучасність і облаштування бомбосховищ необхідним обладнанням.
Це стало можливим завдяки участі ДУІТЗ у програмі «WiFi в укриттях». Ця ініціатива була започаткована Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством освіти і науки України.

 
Проєкт розгортання мережі в ДУІТЗ реалізовано компанією «Хуавей Україна» за сприяння БО БФ «Фонд освітніх ініціатив». Саме тому наші укриття облаштоваються сучасними WiFi для зручного отримання необхідної інформації.
Слід зазначити, що роботи з монтажу необхідного WiFi обладнання тривають. Наразі наші фахівці розширюють зону покриття для того, щоб студенти змогли навчатися безперервно, навіть на час дії повітряної тривоги. Перебуваючи у доволі комфортному та безпечному сховищі, вони мають можливість повторити завдання, пройти нові теми чи подивитися необхідне відео.

+ 0 -
  • 0
  • 3 793

Добавить комментарий