В’ячеслав Негода став почесним професором Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку

29 вересня 2023 р. до Державного університету інтелектуальних технологій і зв'язку завітав керівник Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України В’ячеслав Негода. Поважний гість ознайомився з науковою діяльністю вишу: під час відвідання лабораторії технічних засобів були проведені презентації новітніх розробок співробітників університету. «Одне з головних завдань влади – швидко реагувати на запити та потреби суспільства. Ще з кінця 90-х років я є одним з розробників комплексу реформ, які ми коротко називаємо – децентралізація. Хочу зазначити що наші реформи отримали високі оцінки на міжнародному рівні. Зараз проходить 4-й Форум Одещини: «Регіональний розвиток. Просторове планування». Ті сертифіковані програми з державного управління, а також технічні розробки, які сьогодні були презентовані вченими університету, впевнений, знайдуть своє місце в системі розбудови нашої країни після закінчення війни. Деякі ваші проєкти, конче потрібні вже зараз. Як і молоді фахівці у сфері публічного управління та адміністрування, яких ви починаєте готувати й які будуть працювати над розбудовою країни», – зазначив В’ячеслав Негода.
Також В’ячеслав Андронович взяв участь у засіданні Вченої ради університету.
«Сьогодні ми зібралися на урочисте засідання Вченої ради. Для урочистостей ми маємо поважний привід: одразу шестеро наших колег отримали вчені звання професорів і доцентів. І сьогодні ми вручимо їм атестати. Крім того, до нас завітав шановний гість – керівник Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України В’ячеслав Негода. І також сьогодні ми вручимо диплом почесного професора ДУІТЗ В’ячеславу Андроновичу», – розповів ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко.
Нагадаємо, 10 липня 2023 року на засіданні Вченої ради було ухвалено рішення про присвоєння вчених та почесних звань. 23 серпня 2023 року Атестаційна комісія Міністерства освіти і науки розглянула і затвердила рішення Вченої ради ДУІТЗ про присвоєння вчених звань нашим колегам. Вчені звання професорів присвоєно доктору історичних наук Олександру Ганчеву, докторам економічних наук Олені Станіславик та Катерині Танащук, вчені звання доцентів присвоєно доктору політичних наук Олексію Кокорєву, кандидату економічних наук Катерині Озарко та кандидату технічних наук Таїсії Похлебіній.
За сприяння позиціюванню університету в державі та за її межами звання Почесного професора ДУІТЗ було присвоєно В’ячеславу Негоді.
«Разом з В’ячеславом Андроновичем розпочато роботи з підготовки спільних наукових, освітніх та професійних проєктів з розвитку публічного управління та адміністрування, зокрема розвитку інноваційно-інформаційної інфраструктури місцевих громад, розбудови екосистем у межах проєкту Дія», – зазначив ректор університету.

+ 0 -
  • 0
  • 464

Добавить комментарий